Fars Wiskey sovs

Fars Wiskey sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jones

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 madlavningsfløde 7%
1.5 dl.barbecue sovs
1 tsk.Karry
1 tsk.rosen paprika
1 tsk.tørret rosmarin
0.5 tsk.pepper
0.25 oksebouillon terning måske en 0.5
0.5 Appelsin
 whisky. til du skammer dig (ca. 6 spsk.)
 
Opskrift:
Kog fløden og Barbecuen op. tilfør krydderierne 1 efter 1.
tilfør appelsinen og derefter Whiskyen.

Tips:

Det er meget vigtigt, at der smages til efter hver ingrediens er tilført. Det er selvfølgelig bedst at bruge hjemmelavet barbecue sovs. men den fra kraft kan også gå. whiskyen, er meget forskelligt. jeg fortrækker at bruge en god mængde. Det skal smage af noget. man slipper godt fra det, hvis man finder en god balance når man tilføjer krydderierne.





karakterer:
Opskriften er vist 13562 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-10 12:08:13
Det er ½l 7% madlavnigsfløde og ikke bare en ½:-)