Fars Wiskey sovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt af : Jones Indsendt : Red : |
|
|
Kog fløden og Barbecuen op. tilfør krydderierne 1 efter 1.
tilfør appelsinen og derefter Whiskyen. Tips: Det er meget vigtigt, at der smages til efter hver ingrediens er tilført. Det er selvfølgelig bedst at bruge hjemmelavet barbecue sovs. men den fra kraft kan også gå. whiskyen, er meget forskelligt. jeg fortrækker at bruge en god mængde. Det skal smage af noget. man slipper godt fra det, hvis man finder en god balance når man tilføjer krydderierne. |
|
Opskriften er vist 13557 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken - 2008-10-10 12:08:13 Det er ½l 7% madlavnigsfløde og ikke bare en ½:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne