Mornaysauce - Mornay sauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Italien Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 119988 gange,
og udskrevet 1346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Dansio - 2018-04-10 11:42:27 Mozzarella.... bare ikke for billig... man vil jo ha en god resultat at sidst ikke... Jeg tage en fint og lækkert "beauford" ost. Man behøver ikke ha så meget men man vil smag forskellen.... Til den spørgene - 2017-10-31 15:47:08 Ja da, det er bedst Den spørgene - 2017-04-02 17:10:17 Skal der muskat i? Per - 2008-10-28 19:57:28 Du kan også starte med at koge mælken med 50 g. løg ½ tsk. knust hvid peber og 1 kryddernellike og så jævne saucen med en smørbolle af smør og mel rørt sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne