Gylden suppe

Gylden suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skrællede gulerødder
250 g.skrællede kartofler
2 løg
1 l.hønsebouillon
1 laurbærblad
0.5 bdt.persille
1 kvisttimian
 evt.et løvstikkeblad eller 0.5 tsk. tørret
 salt
 friskkværnet peber
1-1.5 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i småstykker og koges med krydderierne, samlet i en visk, til de er helt møre.

Fjern suppevisk og laurbærblad, lad det hele køle lidt til det kan pureres eller blendes.
Varm suppen og smag til med salt og peber.

Kom en spsk. cremefraiche i midten af hver portion, og pynt evt. med et drys persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7026 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu