Lizzies chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres, æggeblommerne røres i én ad gangen. Mel, cacao og bagepulver sigtes og røres i, og det kogende vand tilsættes. Til slut vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Bages i en velsmurt, raspdrysset form i 50-60 min. ved 175 grader. Kagen overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med nødder eller mandler. Den kan også flækkes og lægges sammen med flødeskum eller creme fraice. |
|
Opskriften er vist 6942 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2012-04-08 16:21:51 Min barndoms chokoladekage - den smager fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne