Tomat-porresuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Skær den rensede porre i tynde ringe sammen med de pillede løg og svits begge dele i olie, uden at de tager farve.
Kom tomater og bouillon ved sammen med laurbærblad og rosmarin, og lad suppen snurre for jævn varme ca. 15 min. Afkøl suppen lidt og purer eller blend den. Kom den tilbage i gryden, rør cremefraiche i og varm suppen til kogepunktet. Smag til med krydderier og drys evt. lidt frisk-klippet rosmarin på hver portion. |
|
Opskriften er vist 13155 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne