Havregrynskager 04
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker røres godt.
Smør smeltes og røres i. Mel, Bagepulver og cacao sigtes og røres sammen med havregryn og den hakkede pommeranskal. Dejen sættes på smurte plader med to teskeer og god afstand mellem kagerne. Bagetid: ca 6 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 11684 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer lone - 2010-08-21 12:02:42 supper god opskrift ,smager godt og er god at lave med børnene.jeg vil dog anbefale lidt mer cacao! Hanne - 2009-11-08 10:10:58 Rigtig god og børnevenlig småkage. Kan sagtens laves sammen med små børn. Det kan dog anbefales og komme lidt mere cacao i. Mine småkager fik 10 min, men jeg fik også kun 50 stk og ikke 80, som det står i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne