Fransk svineleverpostej

Fransk svineleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
150 g.magert svinekød
350 g.bacon (ikke for mager)
2-3 skalotteløg
1 fedhvidløg
0.5 tsk.timian
0.5 tsk.quatre epices (fransk blandingskrydderi)
30 g.kartoffelmel
1-2 laurbærblade
50 g.svinefedt
 
Opskrift:
De fem første ingredienser køres to gange gennem kødhakkeren.
Krydderierne, kartoffelmel samt salt og peber røres heri.
En postejform smøres godt med svinefedt, farsen kommes i og presses godt til. Til sidst lægges laurbærblade.
Postejen sættes i ovnen i vandbadved 200 grader. Når overfladen er brunet sættes låg over formen.
Postejen er færdig når den er sunket knapt 1 cm. i formen (ca 1 time).
Køler af under let pres.





karakterer:
Opskriften er vist 9780 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-24 06:38:50
Hej. Øhh hvor meget salt og peber ska der bruges?? Det fremgår ik af ingridiens listen at det overhovedet skal med. Men måske der er en bud, tak!