Hveder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: St. Bededag Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun vandet let og rør gæren ud heri. Bland det sammen piskede æg, mel, salt og sukker i gær væden og ælt dejen godt igennem. Lad det hæve lunt og tildækket til dobbelt størrelse - ca. 30 minutter.
Arbejd dejen godt igennem igen og del den i 12 boller. Anbring dem på i en bradepande og lad dem hæve i 20 minutter. Pensl bollerne med mælk eller vand. Bages i 25 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Flækkes og efterbager 10 minutter ved 250 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 18837 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne