Kalvekotelet med champignonsky
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre. Sigtes og moses til fin konsistens. Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg. Krydres med salt og peber. Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200 i 10 min.
Imens brunes koteletterne og steges ca. 3-4 minutter på hver side. Krydres. Koteletterne tages af panden og holdes varme. Champignonerne hakkes og sauteres af sammen med de finthakkede løg. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve. Bønnerne sauteres af sammen med det sidste halve løg, i pande og krydres med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 25325 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne