Skotsk oksegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Indsendt af : henning thejls Indsendt : Red : |
|
|
skær kødet i pæne stykkerog vend dem i mel, blandet med salt og groft-kværnet peber og knustenebær.
brun kødet i smør i en stegegryde og tilsæt store gulerodsterninger og tykke kartoffelskriver. Hæld bouillon og tomatjuice ved og lad gryden koge under låg og for svagt blus til kødet er mørt. kom majs og ærter i gryden og jævn skyen med maizennamel, udrørt i 1 spsk. koldt vand. Tilsæt mere krydderi efter smag og varm gryderetten godt igennem. Tips: Serveres med en salat af fintsnittet kål, tynde løgringe og tomatsnitter. |
|
Opskriften er vist 10433 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-19 15:25:20 Med små justeringer i mængde forhold er den bare helt perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne