Skotsk oksegryde

Skotsk oksegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : henning thejls

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksekød(Tyksreg el. halestykker)
 hvedemel
 salt
 peber
4-5 tørrede enebær
2 spsk.smør
2 løg
4-5 gulerødder
2 store kartofler
1 dl.bouillon
2 dl.tomatjuice
1 lille dåse majs
2 kopfriske eller frosne ærter
1 tsk.maizenamel
 
Opskrift:
skær kødet i pæne stykkerog vend dem i mel, blandet med salt og groft-kværnet peber og knustenebær.

brun kødet i smør i en stegegryde og tilsæt store gulerodsterninger og tykke kartoffelskriver. Hæld bouillon og tomatjuice ved og lad gryden koge under låg og for svagt blus til kødet er mørt.

kom majs og ærter i gryden og jævn skyen med maizennamel, udrørt i 1 spsk. koldt vand. Tilsæt mere krydderi efter smag og varm gryderetten godt igennem.

Tips:

Serveres med en salat af fintsnittet kål, tynde løgringe og tomatsnitter.





karakterer:
Opskriften er vist 10433 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-19 15:25:20
Med små justeringer i mængde forhold er den bare helt perfekt