Kanelstang uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Ingredienserne æltes sammen og dejen deles i 4 dele som rulles til rektangulære stykker. Fyld: Margarinen smeltes forsigtigt i en gryde og sukker og kanel tilsættes. Fyldet smøres nu på den udrullede dej, som herefter rulles sammen til en roulade. Denne lægges på bagepapir og snittes på langs. Hæver ca. 15 min. Bages 12.15 min. ved 225 grader |
|
Opskriften er vist 7714 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne