Kalvekotelet med avocadosauté og nye kartofler

Kalvekotelet med avocadosauté og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalvekoteletter á ca. 150 g
 olie til stegning
 salt
 peber
2 avocado uden sten og skræl, skåret i strimler
0.5 bdt.koriander
2 dl.kraftig kalvebouillon
2 smågulerødder
400 g.nye kartofler
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Kartofler sættes over at koge i letsaltet vand med en anelse olie i. Koteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 3-4 min. Holdes varm. Bouillon tilsættes stegeskyen fra koteletterne og koges igennem sammen med hakket koriander. Gulerødderne skæres i tynde aflange strimler med en tyndskræller. Avocado og gulerødder steges let af på pande og serveres til kødet sammen med de pillede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16659 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu