Kalvekotelet med avocadosauté og nye kartofler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : |
|
|
Kartofler sættes over at koge i letsaltet vand med en anelse olie i. Koteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 3-4 min. Holdes varm. Bouillon tilsættes stegeskyen fra koteletterne og koges igennem sammen med hakket koriander. Gulerødderne skæres i tynde aflange strimler med en tyndskræller. Avocado og gulerødder steges let af på pande og serveres til kødet sammen med de pillede kartofler.
|
|
Opskriften er vist 16659 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne