Fisk i tomat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Anneli Indsendt : |
|
|
skær fisken i ca 5cm lange stykker og læg det i et ovnfastfad, hæld tomaten over fisken, drys lidt salt og peber over og evt nogle basilikum blade.
sæt retten i ovnen ved 200 i ca 30 min. serveres med ris |
|
Opskriften er vist 4473 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne