Italienske kalvekoteletter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Bank koteletterne let med flad hånd. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen. krydr med salt og peber og lad dem hvile i 5 min.
Varm smørret gyldent på panden og steg koteletterne et par minutter på hver side.
Læg en skive skinke på hver og drys den revne parmesanost over. Dryp det smeltede smør over osten, læg låg på panden og lad den stå ved jævn varme ca 4 min, indtil osten er smeltet.
Server koteletterne direkte fra den varme pande.
|
|
Opskriften er vist 31624 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-08-18 22:25:47 Salt og peber + andre krydderier man kan lide, SKAL drysses først på det rå kød, inden de evt. vendes i sammenpisket æg og rasp, ellers hænger krydderier ikke ved koteletten, men ender kun i stegesmøret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne