Frøsnapper (Med remonce)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se fremgangsmåde på wienerdej her:
Remonce: Blødgør smørret, rør derefter sukker og vanilje i. Frøsnappere: Den færdige wienerbrødsdej rulles ud til en plade på 3-4 mm. ca. 40x60 cm. Remonce smøres på halvdelen af dejen (på den lange side) og den anden halvdel lægges over. Dejen pensles godt med sammenpisket æg og drysses først med blå birkes og derefter sesamfrø. Dejen skæres i ca. 5 cm. brede strimler som vrides 1-1½ omgang og lægges på en bageplade, gerne med bagepapir. De stykker af dejen som vender op som er uden birkes pensles med æg. Stilles til hævning under et rent viskestykker ca. 45 minutter. Frøsnapperne bages ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter til de er smukt lysebrune. |
|
Opskriften er vist 174738 gange,
og udskrevet 2128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Elise - 2017-04-22 11:42:52 De er super og hvor udførligt😘 Elisabeth - 2016-07-11 12:36:27 Rigtig lækker. Jeg lavede dem som smørbirkes, og de blev rigtig gode. (Lavede dem i halvpotion) ANONYMOUS - 2013-02-14 15:12:22 FANTASTISK! Den er vidunderlig god! Kunne dog godt klare lidt mere remonce :) xxx - 2012-02-19 19:08:02 De er helt perfekte.De går ikke op. mr-chilli - 2011-02-27 13:47:59 Herhjemme syntes vi de var vildt lækre... Helt perfekte... Et stort 10 tal herfra... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne