Toscana kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens kyllingestykker. Gnid kyllingestykker med halveret citron. Lad dem trække i citronsaften så længe som muligt.
Pluk persille fra stilken og skyl grundigt. Pres vandet fra. Rens champignon og halver, eller skær i kvarter, alt efter størrelse. Drys med salt og peber på kødsiden af kyllingerne, arranger kyllingerne på hver sin pude af persille i en bradepande. Smør skindsiden med olivenolie og drys med paprika og hvidløgspulver. Steg i ovn ved 200 gr. i 1 time. Svits champignon fri fro vædde på en tør pande. Tilsæt bouillon/hvidvin samt resten af citronsaften og kog igennem. Når kyllingen mangler ca. 20 min. i stegetid, tilsættes og fordeles champignon og vædde. Serveres direkte fra bradepande sammen med det lunede brød. |
|
Opskriften er vist 12131 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne