Toscana kylling

Toscana kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.hele Kyllingelår med rygben
500 g.Champignon
1 stort bdt. persille
1 citron
5 dl.hønsebouillon eller hvidvin evt. mix
 Hvidløgspulver
 Paprika
 Olivenolie
 Salt
 peber
1 stort steenovnsbagt flutes eller Filonebrød
 
Opskrift:
Skyl og rens kyllingestykker. Gnid kyllingestykker med halveret citron. Lad dem trække i citronsaften så længe som muligt.
Pluk persille fra stilken og skyl grundigt. Pres vandet fra.
Rens champignon og halver, eller skær i kvarter, alt efter størrelse.
Drys med salt og peber på kødsiden af kyllingerne, arranger kyllingerne på hver sin pude af persille i en bradepande.
Smør skindsiden med olivenolie og drys med paprika og hvidløgspulver.
Steg i ovn ved 200 gr. i 1 time.
Svits champignon fri fro vædde på en tør pande. Tilsæt bouillon/hvidvin samt resten af citronsaften og kog igennem.
Når kyllingen mangler ca. 20 min. i stegetid, tilsættes og fordeles champignon og vædde.
Serveres direkte fra bradepande sammen med det lunede brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12129 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu