Kærnemælksbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i den kolde kærnemælk, de 100 g. hvedemel røres i og det hæver 1-2 timer.
Derefter tilsættes vand, salt og det sidste hvedemel og dejen æltes godt igennem. Formes til et stort brød. Bag brødet midt i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter. Hvis lyden er hul, når man banker i bunden af brødet, er det færdigt. |
|
Opskriften er vist 56090 gange,
og udskrevet 701 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2020-02-12 13:17:58 Skal brødet ikke hæves 2 gang? Birkeholm - 2015-02-14 14:36:35 Skal brødet ikke hæve 2. Gang? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne