Grillstegt kalvekotelet
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kom de kraftige urter og gerne et par peberkorn, i en gryde eller sautérpande med hvidvin og olivenolie. Kog op. Pochér kødet ca. 15 minutter. Tag det op og lad det trække.
Skær de blandede sommerurter i mindre stykker. Steg kødet færdigt på en meget varm grillpande, og lad det trække 10-15 minutter før det skæres for. Tag imens olien af kogelagen med en øse. Sigt "hvidvinsskyen", kom sommerurterne i og kog så uden låg til grøntsagerne er sprød møre. Kom rucola ved de sidste 30 sekunder. Tag grøntsagerne op og hold dem varme. Kog evt. lagen yderligere og pisk så noget af olivenolien i til smag og konsistens er passende. Smag til med salt og peber. NB! En mild hvidløgscreme gør lykke til kalvekoteletten: Kog evt. nye fed hvidløg møre i en bechamelsauce lavet på halv mælk, halv fløde. Blend til en tykflydende creme og giv til kødet. |
|
Opskriften er vist 22683 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2012-06-13 10:21:39 Tippet med hvidløgscremen var prikken over iét. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne