Søndagsbirkes
Indsendt af : Ls Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Tilsæt vand og smuldre gæren i. Tilsæt salt, sukker, æg, og det meste af hvedemelet. Ælt til en smidig dej med mere mel. Dejen hæver til dobbelt størrelse i ca. 40-50 min.
Del dejen i 4 stykker og rul hvert stykke ud på langs. skær hvert stykke i 6 snitter. Pensl med æg og dyp i birkes. Læg stykkerne på plade med bagepapir og lad dem hæve lunt i ca. 30 min. Bages på midterste rille ved 250 gr i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 3731 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ls - 2008-10-01 14:53:15 Det skal være 2,5 dl vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne