Nem stærk Kina-ret
Indsendt af : Cecillie Indsendt : Red : |
|
|
Kød og løg svitses i en gryde. Tilsæt rød peber, pure og krydderierne. Bønnespirerne kommes først i retten efter at gryden er taget af blusset.
Retten serveres med de kogte ris |
|
Opskriften er vist 5489 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2012-03-02 22:14:27 Smager meget godt :) Men er ikke stærk! Brugte et halvt glas Sambal Oelek, og et halvt hvidløg ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne