Pistacie muffins
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt af : Cecillie Indsendt : |
|
|
Det hele blandes grundigt sammen og fyldes i 2-3 små muffinsforme.
Der skal ikke tilsættes vand til dejen, da squashen afgiver rigeligt væde. Bages i en varm ovn ved 180 grader i ca. 20 min. Lad dem køle af inden de tages ud af formene. Tips: De bliver lidt klæge i midten, men smager godt. |
|
Opskriften er vist 10637 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-23 18:48:13 Hvor får du pistacie essens hvis du ikke selv laver det? Maj - 2008-09-29 21:27:49 MMH. jeg har lige bagt smagt en af dem, de blev virkelig gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne