Marsalasauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse spiritus Indsendt : Red : |
|
|
De finthakkede skalotteløg, samt salviebladene tilsættes stegeskyen. 2/3 af marsala tilsættes og koges op. Tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Tilføj den resterende del Marsala og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 29576 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-03 12:17:40 Det er en italiens hedvin...fås bl.a. i Super Best til omkring 50,-. Søren - 2007-05-06 18:51:07 Hvad faen er marsala? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne