Fondue med marineret kød

Fondue med marineret kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.filet af okse-, lamme- og svinekød
3 fedhvidløg
6 enebær
1 citron
6-8 stilkemynte eller evt. citronmelisse
 friskkværnet peber
 salatblade til pynt
1 l.hønsebouillon
 
Opskrift:
Skær kødet i meget tynde skiver
Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Knus enebærrene i morter. Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem.

Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber. Drys krydderblandingen på kødskiverne. Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over.

Sæt det i køleskab et par timer.

Anret kødet på salatblade.
Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rachauden. Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen.

Som tilbehør passer avocado-dip, roquefortcreme, aspargessalat, rød- eller hvidvin samt flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 70779 gange,
og udskrevet 1323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu