Fondue med marineret kød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i meget tynde skiver
Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Knus enebærrene i morter. Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem. Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber. Drys krydderblandingen på kødskiverne. Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over. Sæt det i køleskab et par timer. Anret kødet på salatblade. Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rachauden. Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen. Som tilbehør passer avocado-dip, roquefortcreme, aspargessalat, rød- eller hvidvin samt flutes. |
|
Opskriften er vist 70778 gange,
og udskrevet 1323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne