Æblecrumblekage med romrosiner
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
udblød rosinerne i rom 1 døgn
til smuldredejen smeltes smøret bland mel mandler sukker og muskatnød og saml dejen med smeltet smør og lidt romlage læg æblerne i et ildfast fad dryb straks med citron og hæld sukker og rosiner med rom over smuld dejen over og bag ved 180gr i 25 min til æblerne er møre og dejen lysebrun server med flødeskum eller vaniljeis |
|
Opskriften er vist 9246 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne