Pasta med laks og gorgonzola sovs

Pasta med laks og gorgonzola sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :     

Ingredienser:
4 laksefileter
2 forårsløg
200 g.cherrytomter
2 fedhvidløg
200 g.rejer
100 g.babyspinat
2.5-5 dl.fløde
100-200 g.gorgonzola ost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Laksefiletterne skæres i tern og steges på panden. Laksen tages af og gorgonzola osten smeltes på panden sammen med fløden. Tomaterne skæres i halve, forårsløg og hvidløg i skiver, spinaten skylles og alle grøntsagerne kommes i sovsen samme med de stegte laksetern. Retten simrer i 5-10 min. I de sidste 2 min kommes de kommes de skyllede og afdtyppet rejer i.
Smag til med salt og peber

Tips:

Server med frisk pasta og evt. en salat og brød





karakterer:
Opskriften er vist 22924 gange,
og udskrevet 387 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-02 19:53:05
SUPER, SUPER lækker har lavet denne opskrift flere gange.