Pasta med laks og gorgonzola sovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Maria Indsendt : |
|
|
Laksefiletterne skæres i tern og steges på panden. Laksen tages af og gorgonzola osten smeltes på panden sammen med fløden. Tomaterne skæres i halve, forårsløg og hvidløg i skiver, spinaten skylles og alle grøntsagerne kommes i sovsen samme med de stegte laksetern. Retten simrer i 5-10 min. I de sidste 2 min kommes de kommes de skyllede og afdtyppet rejer i.
Smag til med salt og peber Tips: Server med frisk pasta og evt. en salat og brød |
|
Opskriften er vist 22924 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2011-11-02 19:53:05 SUPER, SUPER lækker har lavet denne opskrift flere gange. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne