Bedste Hakkebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Iman! Indsendt : Red : |
|
|
Riv Løget. Derefter Tilsætter du ½ tsk. salt i hakke kødet og ½ tsk. peber og 1 revet løg, det blander du godt sammen. Derefter laver du 4 runde kugler af kødet, også flader du dem ud og lægger dem på panden (der skal ikke være tilsat Olie på panden). De skal stege i 6 minutter på hver side.
Tips: Kan spises med ketchup. |
|
Opskriften er vist 28841 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-10 01:24:27 4 hakkedrenge af 250 gram kød, det er kun 60 gram pr bøf. Mine bøf er omkring 100 gr. men opskriften er ganske god. Tanja - 2011-04-03 17:33:51 Mikkel, prøv nu at tage og læse hvad der står ikke? Der står den KAN spises med ketchup, ikke at den SKAL spises med ketchup Mikkel - 2010-10-16 17:31:31 Man kan da overhovedet ikke kalde Hakkebøffer med ketchup for gammeldags.. Der skal da kartofler og sovs til.!! Benny - 2010-09-30 11:23:49 250 gram til 4 personer,,,, og så 6 minutter på hver side,,,tag en bid af spækbrættet istedet for det er sikker mere delikat anonym - 2010-07-10 13:28:03 Jeg ved at jeg har været der før. Men, som hakkebøf-narkoman, elsker jeg bare denne her opskrift Mundilfare - 2009-10-10 19:21:50 En god gammeldags hakkebøf, det ved man hvad er! Uhhmm!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne