Costolette di vitello al marsala

Costolette di vitello al marsala, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kalvekotelet:
4 kalvekoteletter á 180 g
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
 Marsalasauce:
1 finthakket skalotteløg
2-3 bladeSalvie, frisk
1 dl.Marsala
2.5 dl.kalvefond (fra glas)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvekoteletterne krydres med salt og peber. Brunes i smør på begge sider i ca. 6-8 minutter. Tages af og lægges på lille rist og holdes varm. De finthakkede skalotteløg, samt salviebladene tilsættes stegeskyen. 2/3 af marsala tilsættes og koges op. Tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Tilføj den resterende del Marsala og smag til med salt og peber. Anret koteletterne sammen med saucen på varme tallerkener.





karakterer:
Opskriften er vist 18775 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu