Ananasfromage 04
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Del æggene, og pisk blommerne hvide med sukkeret. Tilsæt ananaslage og citronsaft. Tryk husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den svale og hæld den så håndvarm i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres godt. Pisk fløden og æggehviderne sive hver for sig. Gem lidt flødeskum til pynt. tilsæt ananasstykkerne, når æggemassen er ved at stivne. Vend herefter de stiftpiskede hvider forsigtigt i sammen med flødeskummet. Hæld fromagen i en skål og lad den stå koldt, til den er helt stiv, mindst 1 time. Pynt før servering med flødeskum og ananasstykker. |
|
Opskriften er vist 14628 gange,
og udskrevet 542 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Annelie Henriksen - 2013-04-23 17:49:17 Er det muligt at bruge en frisk ananas? MIKKELB - 2009-01-01 20:46:16 en fin ananas fromage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne