Kartoffelgullasch
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at sæt kartofler med pil over, eller kog dem dagen før.
Flå tomaterne ved at dyppe dem først i kogende vand, derefter i koldt vand. Så er skindet lige til at flå af. Halver tomaterne og skrab flest mulige kerner ud. Skær derefter tomatkødet i sm terninger. Gør peberfrugten i stand og skær den i terninger. Svits finhakket løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men ikke har taget nævneværdig farve. Drys paprika over og lad det svitse lidt med. Tilsæt vineddike og bouillon. Læg peberfrugt, tomater og kartofler i gryden og lad retten småkoge 10 minutter. Tilsæt cremefraiche eller piskefløde. Lad retten småkoge nogle minutter mere. Smag den til med salt, peber og eventuelt paprika. Tilsæt lidt mere bouillon, hvis retten virker for tyk. |
|
Opskriften er vist 6144 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne