Kartoffelgullasch

Kartoffelgullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :
Kartoffelgullasch, billede 4 Kartoffelgullasch, billede 1 Kartoffelgullasch, billede 2 Kartoffelgullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Små kartofler pillet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Paprika, delikatesse
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Start med at sæt kartofler med pil over, eller kog dem dagen før.

Flå tomaterne ved at dyppe dem først i kogende vand, derefter i koldt vand. Så er skindet lige til at flå af. Halver tomaterne og skrab flest mulige kerner ud. Skær derefter tomatkødet i sm terninger.

Gør peberfrugten i stand og skær den i terninger.

Svits finhakket løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men ikke har taget nævneværdig farve.
Drys paprika over og lad det svitse lidt med. Tilsæt vineddike og bouillon.

Læg peberfrugt, tomater og kartofler i gryden og lad retten småkoge 10 minutter.

Tilsæt cremefraiche eller piskefløde. Lad retten småkoge nogle minutter mere.

Smag den til med salt, peber og eventuelt paprika. Tilsæt lidt mere bouillon, hvis retten virker for tyk.





karakterer:
Opskriften er vist 6141 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5627 (1339 kcal)
KJ pr. Pers. 1406 (334 kcal)
Vægt ialt 1801 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 312 KJ (74 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu