Fyldt græskar
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Der skæres et låg af græskarret, go det udkernes med en ske.
Spinaten hakkes groft og blandes med ricotta, æggeblommer og rasp. Det krydres med salt, peber og muskat. Der drysses salt og peber i det udhulede græskar. fyldet kommes i. Det sættes i et ovnfast fad, og låget lægges ved siden af. Bouillonen hældes ved. Det bages i den forvarmede ovn ved 190 grader (varmluft 170 grader) på nederste rille i 40 minutter. 10 minutter før bagetiden er forbi, lægges cherrytomaterne i fadet. Græskarret tages ud, og låget lægges på. Bouillonen krydres med salt og peber og serveres til. Tips: Udhulning: Først skærer du et fladt låg af. Så graver du kernerne ud med en ske. Nu kan du fylde græskarret. |
|
Opskriften er vist 14564 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne