Sukkerfri Brunkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint.
Hvedemelet, sødemiddel, mandlerne, sukat eller pomerans, potaske og brunkagekrydderi blandes godt. Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden. Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca. 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes til med husholdningsfilm. Dejen stilles i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag. Dejen skæres i tynde skiver der lægges på en bageplade. Kagerne bages ved 200 C på øverste ovnrille i ca. 6 min. |
|
Opskriften er vist 28458 gange,
og udskrevet 751 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kristina - 2015-12-11 08:27:54 Jeg synes brunkager er okay, men mine fik meget længere tid i ovnen før de blev sprøde. Jeg tilsatte både lidt hakket sukat/pommeran skal fordi vi godt kan lide det. Dejen har jeg haft liggende i køleskabet i 3 dage inden jeg bagte. Anette Jacobsen - 2015-11-11 15:32:02 Jeg synes at brunkagerne smager rigtigt godt de er meget sprøde og det kan jeg lide. Ingen jul uden brunkager har alereden bagt flere optioner de er neme at bage det tar Ingen tid. God jul til jer alle Dorthe fra Horsens - 2010-12-18 19:32:18 det smager jo super godt (:(; anonym - 2010-12-08 13:41:40 hva er brunkage krydderi Morganza - 2008-11-02 21:39:32 Hvad med at få nogle ingredienser på,det er måske mangel på samme der gør den alletiders -Jyden - 2008-10-02 14:46:02 der er jo ingenting :S ä |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne