Grøntsager fra bradepanden
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Peberfrugter renses og skæres i 3 cm store stykker. Hvidløgene skæres i fine skiver.
Grøntsagerne lægges på en plade med krydderurterne og krydres med salt og peber. Grøntsagerne blandes med hvidvin og olivenolie. De bages ved 200 grader i 20-25 minutter. Efter 15 minutter lægges cherrytomaterne i fadet. |
|
Opskriften er vist 5080 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne