Grøntsager fra bradepanden

Grøntsager fra bradepanden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.blomkål
150 g.gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 fedhvidløg
2 stilkerosmarin
3 stilkepersille
4 stilketimian
2 laurbærblade
1.5 dl.hvidvin
4 spsk.olivenolie
200 g.cherrytomater
 
Opskrift:
Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Peberfrugter renses og skæres i 3 cm store stykker. Hvidløgene skæres i fine skiver.

Grøntsagerne lægges på en plade med krydderurterne og krydres med salt og peber.
Grøntsagerne blandes med hvidvin og olivenolie.

De bages ved 200 grader i 20-25 minutter. Efter 15 minutter lægges cherrytomaterne i fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 5080 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu