Glutenfrie pebernødder
Hovedingrediens : Mel - Maizenamel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De 2 slags mel blandes med krydderierne og hjortetaksalt. Smørret hakkes/blandes heri.
Æg og brun farin kommes i skålen og piskes godt indtil farinen er opløst. Melet samles med æggemassen og æltes til en ensartet masse der kun er let klistrende. Rul dejen til fingertykke stænger og skær ud til pebernødder med en skarp kniv. Stilles på en beklædt bageplade og bages i 10-15 min. ved 180 grader alm. ovn på næstøverste rille. Tips: 1 portion giver ca. 120 pebernødder. |
|
Opskriften er vist 25676 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne