Appelsinfromage 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne piskes med sukker og revet sppelsinskal. Husblas sættes i blød i koldt vand, krammes hårdt op og smelter i lidt af den opvarmede appelsinsaft og afsvaler med resten af saften og hældes i æggeblommerne sammen med den piskede fløde og de stiftpiskede æggehvider. Alt blandes let og smages til, og husk fromagen skal være næsten helt stiv, inden den hældes i portionsglas eller i en serveringsskål. Pyntes enkelt med lidt appelsin.
|
|
Opskriften er vist 18019 gange,
og udskrevet 698 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne