Risotto med rejer og citron
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits finthakket løg og presset hvidløg i olie. tilsæt ris og svits med i 2 minuter.
Tilsæt hvidvinen af et par gange og lad den dampe ind mellem hver gang. Tilsæt så bouillon af flere gange og lade det dampe/koge ind mellem hver gang. Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød. Revet parmesanost, rejer og timian, gerne frisk tilsættes og blandes med risene. Lad det tage varme i et par minuter. Smages forsigtigt til med salt da bouillon kan være salt i sig selv, citronsaft og den revne citronskal. Serveres evt. flutes til. Tips: Kan bruges både som forret og hovedret. |
|
Opskriften er vist 22097 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-11-11 19:40:50 Den opskrift har jeg prøvet, men med mange flere krydderier i. blød simret rød peberfrugt, løg, paprika, en anelse chilli efter smag, carry, og så selvfølgelig boulionterning (kylling), og uden timian. Men lidt stærk skal der i en rigtig risotto. Har fået den i Indien hvor alle smagsløgene simrede i mange krydderier - uden at blive for stærk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne