Chiligryde med rissalat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Niniuasa Indsendt : Red : |
|
|
Chiligryde:
Smelt smørret, svits hakket løg og hvidløg. Tilsæt kødet og svits det. Tilsæt derefter hakket chilipeber, bønner i chilisauce, vand, salt, krydderier. Retten koges i svag varme i ca. 10 min. Rissalat: Kog risene i vandet og sæt grønsagsbouillon i. Kog dem indtil du synes de ser lavet ud. Lad derefter risene køle af. Skære peberfrugterne i strimler eller tern og bland dem ind i risene Dressing: Bland cremefraiche, hvidløg, salt og peber sammen. |
|
Opskriften er vist 10706 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-30 12:34:04 I må gerne skrive hvad i synes om opskriften. Tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne