Bradepandekage med æbler og kanel DIABETES
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 120690 gange,
og udskrevet 2496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2024-09-26 08:21:35 Har bagt kagen rigtig mange gange, haft den med mange forskellige steder, den falder i alles smag Katrine - 2016-01-12 18:50:25 Kan den laves dagen før den skal bruges også varmes op igen? Karina - 2012-03-07 15:48:47 Det anbefalede bordsødemiddel Cologran mister sin sødeevne ved opvarmning; ligesom mange andre bordsødemidler. Husk at tjekke på pakken/glasset! anonym - 2010-10-13 12:02:41 Der står i opskriften at æg og sukker skal piskes hvidt og skummende. En linie nede står der, at æggene tilsættes een ad gangen. Der er et eller andet galt med alle disse æg. Jeg har pisket sukker og de 3 æg, og derefter tilsat resten - det fungerede godt. Aase - 2009-10-21 17:02:12 tak for jeres hurtige svar- jeg prøver igen. Per - 2009-10-01 16:28:23 Hov. der er jo 50 gram sukker i, det er da dem som skal piskes med æg, og Perfect Fit skal så vendes i sammen med melet. Per - 2009-10-01 14:29:08 Jeg tror kun at det er ægget som skal piskes, Perfect Fit har en tendens til at klumpe som du skriver. Perfect Fit er nævnt senere i opskriften, skal vendes i melet anonym - 2009-09-24 09:33:45 når æg og perfectfit piskes sammen, så kommer der nogle store klumper som er umuligt at piske ud. Det ligner en gennemsigtelig geleklump, hvad er der galt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne