Solskinssuppe
Indsendt af : stineh Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og skæres i grove stykker. Det samme med løget. Det hele svitses i en gryde i lidt olivenolie. Der tilsættes 6 dl vand og bouillonterning.
Kog i ½ time. Tag af varmen og blend. Varm op igen og smag til med saften fra 1-2 appelsiner samt salt og peber. Tips: Smag evt. inden saltet tilsættes, da nogle bouillonterninger er meget salte. |
|
Opskriften er vist 9100 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne