Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks toppe på en bageplade og bag dem i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.
Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene. Tilbered hollandaise efter angivelsen på pakken. Anret fileterne og forårsløg på tallerkener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne. Pynt med de dampede forårsløg. Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til. Tips: Drys evt med revet parmesan over sauce og fisk inden gratinereing. |
|
Opskriften er vist 39259 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne