Majas Svensk Pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : MajaLouise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne og lad dem køle af.
Skær løg meget fint. Brænd krydderierne af og tilsæt løg. Steg til løgene er blanke og bløde. Tilsæt pølserne og brun dem lidt af. Tilsæt tomatpure, fløde og kartofler og varm retten igennem. Lad den koge i små 20 min. Smag til med salt og pepper. |
|
Opskriften er vist 88163 gange,
og udskrevet 1897 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-07-10 18:27:08 Når der ikke står noget er det stk. anonym - 2013-07-09 18:10:40 Er løg angivet i kg eller stk? René - 2012-08-20 19:17:40 Ja der kunne godt lige stå hvor meget fedtstof der skulle i. Men det smager super godt. denvildekok - 2012-04-22 18:20:28 satme mangefuld! der står heller ikke hvor meget smør Anne - 2011-11-28 16:20:07 Er enig med Torvald. Det smager smaske godt, dog undlader jeg også karry da det ikke er en krydderi der er i farvør herhjemme. Endelig en ret der smager og pølser kan bruges til mere end hotdog :) TAK!!!! :D Bethina - 2011-11-07 22:17:25 Synes retten er for stærk. HUSK: paprika må IKKE "brændes" af, da det kan blive bittert!! Ikke den bedste svenske pølseret JEG har smagt!! Hazen Jensen - 2011-06-18 23:42:52 Den er rigtig god. Tilføjede en smule edike. mums. Helle - 2011-01-10 18:05:40 Bedste svensk pølseret vi nogensiden har fået. Brugte stærk paprika og karry, og elsker at det var super spicy. Og brugte minimælk i stedet for fløde, hvilket passer bedre til familiens fedtforbrug. Janne - 2010-12-04 18:03:11 Tror det smager rigtig godt prøver dog uden karry :) brian - 2010-10-12 17:18:23 er i nu helt sikker på 9 tsk karry og 6 tsk paprika,,nå vi prøver Flemming - 2010-04-19 16:24:43 Na den versuche wir das mal zukichen :) Thorvald - 2010-01-03 18:07:02 ADVARSEL: Maja´s Svensk Pølseret, som uden diskution er bedste opskrift i denne kogebog, er stærkt vanedannede !!! Jeg har de seneste 3 mdr. været på nedtrapning og kan her anbefale, at man i stedet for de angivne pølser erstatter disse med svinemørbrad. Ca 3 cm tykke mørbradbøffer steges i smør/olivenolie 1:1, afkøles og skæres i terninger, tilsættes som Maja´s pølser. Hvor er jeg henne ?? Mit problem er ikke løst !! Thorvald - 2009-09-03 09:54:45 Det gjorde straks retten lidt mere fordøjelig. Jeg havde nu luret fejlen og lavede retten forleden, dog med 2 kg kartofler, 1,5 kg pølser og 0,5 kg løg. Hvis du anvender aspargeskartofler er retten fryseegnet (også selv om der er fløde i) og kan, i passende portioner, opvarmes for fuld knald i microdytten. Det er stort set umuligt at ødelægge denne kartoffelsort. MajaLouise - 2009-09-02 17:37:33 Nej - der skal selvfølgelig 1 kg pølser i. En tastefejl. 1000 g pølser Thorvald - 2009-08-10 14:08:12 Er det en vegetarret, siden der kun skal bruges 100 g pølser ???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne