Kartoffelroulade 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges møre i vand. Rødløgene hakkes fint og gives et hurtigt opkog i spilkogende vand.
Kartoflerne dryppes godt af for vand. Afkøles lidt. Røres sammen med æggeblommerne og de kogte rødløgstern. Smages til med salt og hvid peber. Massen smøres på et stykke smurt bagepapir og rulles sammen. Stilles koldt i ca. 1 time.
Umiddelbart før anretning skæres 1 skive på ca. 1 cm. og denne varmes i ovnen 5-6 minutter ved 200 grader C. (Almindelig ovn).
|
|
Opskriften er vist 21947 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne