Bagt fisk med tomatsauce og oliven
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 180 grader C
Læg fiskestykkerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Pensl dem med olie og krydr med salt og peber.
Sæt fadet i den varme ovn i 8-10 minutter afhængig af fiskestykkernes tykkelse.
Sauce: Steg under omrøring løget i olie i en kasserolle i 1-2 minutter. Tilsæt hvidløg og steg det i yderligere 0.5 minut. Tilsæt tomatkoncentrat, flåede tomater, hvidvin og laurbærblad og bring saucen i kog. Lad den koge i 5 minutter. Smag saucen til med salt og peber og vend til sidst oliven i. Placer fiskestykkerne på forvarmede tallerkner og hæld saucen over. |
|
Opskriften er vist 8712 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne