Bagte kartofler med efterårsfyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Prik de skrubbede kartofler med en spids gaffel og bag dem møre i en 200 grader C varm ovn ca. 1 time.
Skær et kryds i dem så de åbner sig lidt.
Fyld: Steg baconet sprødt og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Rør creme fraiche med mayonnaise og vend æble, blegselleri og nødder i. Smag til med peber og vend baconet i, umiddelbart inden fyldet fordeles i de varme kartofler. |
|
Opskriften er vist 4555 gange,
og udskrevet 70 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne