Ovnstegt dådyrbov (Stor)
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Indsendt : |
|
|
Boven gnides med knuste enebær, salt og peber. Lægges i en bradepande. Baconskiver lægges over, der kan også stikkes ned i boven med en kniv, og stykker af spæk stikkes i hulet (Pikeres).
Brunes 15-20 minutter ved 225 grader C. Fløde, lidt vand/fond tilsættes. Videresteges i 4-5 timer ved 160 grader C eller 3½-4 timer ved 200 grader C. Overøs boven med stegesky ca. hver halve time. Stegen hviler 20-30 minutter inden den skæres i skiver. Tips: Centrumstemperatur ved brug af stegetermometer: 62 grader C for rød 68 grader C for rosa 75 grader C for gennemstegt |
|
Opskriften er vist 8525 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne