Didzkukuliai - Cepelinai (Luftskibe - Zeppelinere)
Oprindelsesland : Litauen Indsendt : |
|
|
De rå kartofler rives og afdryppes for væde
Blandes med de kogte kartofler
Smages til med salt og peber.
Formes til små kugler, fyldes med fyld af kød, grøntsager mm. Koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 9587 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kent - 2010-10-09 01:13:04 Jeg er gift med en litauer, og det er ikke lige den mest præcise opskrift på Cepelinai. Man skal rive nogle kartofler og koge nogle andre kartofler. De kogte kartofler (Ikke de revede) skal i en kværn og det er så deri man ligger det stegte kød. I øvrigt skal man have en kartoffel flå maskine for at gøre det helt rigtigt. Husk at afvæde de revede kartofler. Det er meget vigtigt at spise det med en lidt tyk creme fraiche. Per - 2008-09-24 06:50:10 Fyldet er jeg lidt i tvivl om kødet skal være kogt/steg eller rå, umidelbart syntes jeg ikke det kan nå at blive mørt inde i kartoffelmassen på 15 minutter, og jeg læste et sted at det var en anden form for biksemad, så det må jo næsten skulle være kogt/stegt kød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne