Fedtfattig broccolisalat
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt af : Lyksus Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl broccolien grundigt og del den i små buketter efter afdrypning.
Dressing: Smag A38 til med ketchup, sennep og sødemiddel. Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle. Bland broccoli med dressingen og drys pinjekernerne over lige før servering. Tips: Salaten mætter godt og kan bruges som tilbehør til de fleste retter! Man kan evt. koge broccolien i 3. min. før den bruges til salaten! |
|
Opskriften er vist 20133 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne